Şahsi Görüşüm

Uzaylılara inanmak yada inanmamak size kalmış birşey ama benim görüşüm bu evrende tek olduğumuz inancı kadar egolu , megolomania bir inanış olamaz. Uzaylılara inanıyorum demek her uçana kaçana inanmak değil tabii ki. Sonsuz evrende bir çok yaşam formu mutlaka vardır ama uzaylı demek uçan dairelerle koca kafalarla galaktik yolculuk yapmak değildir bence. Bizden az gelişmişten çok gelişmişe kadar formların olabileceğine inanırım. Örnek vermek gerekirse dünyadaki canlı basamakları diyebilirim ; dünyada besin zincirinin tepesine tırmanmış olabiliriz ancak evrende parazit sınıfında olmadığımız ne malum ...

Not: Sitedeki yayınlarım inandıklarımdan değil internette dolaşan saçma haberlerden az daha inandırıcı olanlardan oluşur.

27 Eylül 2012 Perşembe

Area 51 (51. Bölge)

 
"Çağdaş UFO'cuların mitlerinden birisi de, ABD, Nevada'da bulunan Groom Gölü Üssü veya özgün adıyla 51. Bölge'dir. Başta UFO'cular olmak üzere birçok kişi, orada garip olayların olduğunu iddia ediyorlar ve üstelik Ruslar tarafından uydu fotoğraflarının çekildiği de anlatılıyor ama ötesi yok, çünkü ABD askeri yetkilileri orada üs olmadığını kesin olarak belirtiyorlar, oradan emekli olan memurlara rağmen!Uzun zamandan beri "Bölge 51" UFO araştırmacılarının toplanma noktası oldu, ulaşılması zor bir hedefin somut örneklerinden. İddialara göre, bölgedeki UFO gözlemleri çok yoğun ama daha önemlisi; bazılarına göre Bölge 51 dünyadışı uzay araçlarının deney yeri veya üssü. Birçok insan, üssün, uzaylı teknolojisini ve çalışır uçan daireleri sakladığına inanıyor. İddiaların çoğunun ardından, bir uçan daire için sistem mühendisi olarak kiralandığını söyleyen, üssün eski çalışanı Robert Lazar çıkıyor. Eskiden olduğu gibi hala üsse izinsiz girmek sizi idama kadar götürebilir. Fakat çoğu zaman UFO turistleri gökyüzünde alışılmamış uçan objeler gözlemek için bölgenin sınırına kadar yaklaşıyorlar.

Groom Gölü Hava Kuvvetleri Üssü, diğer bir adıyla Dreamland, Nevada'nın sıra dağları ile çöl arasında gizlidir. Resmi olarak "Bölge 51" diye bilinen bu bölgenin adı bir haritadan esinlenerek ortaya çıkmıştı. Kırk yıldır varolan bu üssün yerini halktan saklamak için milyonlarca dolar harcandı ve şu anda resmi bilgilere göre bölge, eskimiş SR71 Blackblrd casus uçakları ve F117 Stealth savaş uçaklarının üssü olarak biliniyor.Üssün TR3A tatbikat uçakları ve Auroro olarak bilinen son Stealth projesi için kullanıldığı söylentileri var. Üs bölgesinin çevresinde alışılmamış şeylerin görüldüğü ile ilgili söylentiler, üssün çevresine ziyaretçilerin, turistlerin ve hatta meraklı tv haber ekiplerinin toplanmasına neden oldu. Gerçekten, bütün normal uçakların hayali olan yavaşlamaya gerek duymadan havada çılgın akrobatik manevralar yapan garip nesneler kaydedildi ve fotoğrafları çekildi. Diğer bazı nesneler ise şekil ve renk değiştirerek, aniden meydana çıkıp, istediği zaman ortadan yok oluyorlardı. Bütün bunlar hem gece hem de gündüz saatlerinde gökyüzünde gözlendi. Bölge 51'e ilgi son birkaç yılda öylesine büyüdü ki, UFO'cular ve Amerikan tv ekipleri alışılmamış göksel bir fenomen görüntüleme ümidiyle burada gözlemler yapmaya başladılar."



Bahsedilen Rus uydu görüntüsü.

Fotoğraf çekmenin ve araziye girmenin yasak olduğunu belirten tabela.
Federal yetkili izni olmadan girişin yasak olduğunu belirten tabela.

Askeri Üs ve öldürme yetkisi hakkındaki tabela .




Bölgeye hareket eden tır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder