Şahsi Görüşüm

Uzaylılara inanmak yada inanmamak size kalmış birşey ama benim görüşüm bu evrende tek olduğumuz inancı kadar egolu , megolomania bir inanış olamaz. Uzaylılara inanıyorum demek her uçana kaçana inanmak değil tabii ki. Sonsuz evrende bir çok yaşam formu mutlaka vardır ama uzaylı demek uçan dairelerle koca kafalarla galaktik yolculuk yapmak değildir bence. Bizden az gelişmişten çok gelişmişe kadar formların olabileceğine inanırım. Örnek vermek gerekirse dünyadaki canlı basamakları diyebilirim ; dünyada besin zincirinin tepesine tırmanmış olabiliriz ancak evrende parazit sınıfında olmadığımız ne malum ...

Not: Sitedeki yayınlarım inandıklarımdan değil internette dolaşan saçma haberlerden az daha inandırıcı olanlardan oluşur.

26 Eylül 2012 Çarşamba

Kumburgaz Ufo Yanılması

2008 yılındaki Kumburgaz'daki ufo iddaaları Türkiye'de ve yurtdışında gündemlerde yer edinmişti. "Ancak olay açıklığa kavuştu.
Kumburgaz’da Yeni Kent Sitesi bekçisi Yalçın Yalman tarafından 2007 ve 2008 yıllarında çekilen ve bir uzay gemisi ile iki uzaylıya ait olduğu iddia edilen görüntüler için Şilili bir araştırmacı tarafından 10 sayfalık rapor hazırlandı. Dünyada UFO’lar konusunda araştırma yapan tüm sitelerde yayımlanan raporda Andres Duarte, görüntüler üzerinde yaptığı detaylı incelemede, 22 dakikalık kayıtta görülenin Kumburgaz sahilinde seyir halinde olan bir yatın pencerelerinin yansıması olduğu belirtildi. Türkiye’deki Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Kumburgaz’daki görüntülerin dünya UFO literatürüne ‘en önemli ufo görüntüleri’ olarak geçeceğini söylemişti. (Vatan) "







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder